50 Modele unghii gel simple 2019

Modele unghii gel simple 2019. Daca esti adepta unghiilor cu gel simple sau a unei manichiuri mai discrete iti propunem sa arunci o privire peste galeriile de imagini de mai jos cu cateva recomandari de modele de unghii cu gel simple si delicate.

neer.ro

Modele unghii gel simple scurte 2019

Nu trebuie sa asociezi manichiura cu gel cu unghiile cu modele incarcate sau complicate. Poti opta pentru o manichiura uni discreta, intr-o singura nuanta a gelului sau pentru una in care accentul este pus pe degetul inelar spre exemplu, pe care se poate aplica glitter, stampile, culori irizate, pigmenti, perle, folii sau alte accesorii.

O manichiura cu unghii scurte simple este usor de asortat si depurtat, fiind comoda. Daca nu vrei sa ai problema la tastat spre exemplu sau la treburile casnice, este recomandat sa adopti un astfel de model de unghii cu gel simplu.

Modele unghii gel simple ascutite lungi/balerina 2019

Unghiile lungi cu gel au o serie de avantaje care nu sunt deloc de neglijat. Sunt foarte rezistente in timp, spre deosebire de unghiile realizate cu lac de unghii obisnuit, pot transforma orice forma de unghie (chiar si cele mici, care se rup usor) intr-o forma frumoasa si interesanta.

kitunghii.ro

Modelele de unghii lungi cu gel pot lua forma patrata, ascutita, stiletto, balerina si nu numai. Unghiile lungi sunt elegante si potrivite pentru evenimente si ocazii speciale, care impun o manichiura impecabila.

Modele unghii gel simple rotunde/ovale

Unele dintre cele mai placute si cerute forme de unghii sunt cea ovala si cea rotunda. Manichiura cu modele de unghii intr-una dintre aceste forme este foarte delicata si feminia, lasand un aspect bine ingrijit al intregii maini.

Se poate opta pentru un model de unghii uni in nuante de nude, care pot fi completate cu diverse accesorii stralucitoare sau mate sau se poate opta pentru un model de unghii simple french.


Modele unghii gel simple patrate 2019

O alta forma comuna de unghii o reprezinta forma patrata. Aceasta merge foarte bine pe unghiile medii sau lungi, fiind foarte dragute si elegante. Este o forma versatila, usor de purtat si foarte rezistenta. Insa nu sunt potrivite pentru toate tipurile de degete. Unghiile patrate iti pot face degetele sa para mai scurte, prin urmare daca deja ai aceasta problema forma aceasta de unghii nu este pentru tine.

Modelele de unghii simple cu gel pot imbraca forme si nuante: de la cele deschise la culoare, nude, alb, argintiu, auriu la cele mai inchise: negre, visinii, grena, verzi, albastre.

Daca nu ai incercat pana acum un modele de unghii cu gel, insa este un gand care nu iti da pace iti propunem sa incepi cu modelele simple pe care ti le-am propus pentru anul 2019!

Leave a Reply

×